Ολοκληρωμένοι παιδικοί χώροι για όλους τους τομείς

IKC Playwheel με μεγάλη αξία παιχνιδιού για τα παιδιά
IKC Playwheel με μεγάλη αξία παιχνιδιού για τα παιδιά

Τα concept παιχνιδιών μας

Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε κάθε οργανισμό σε ένα περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να παραμείνουν παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι γονείς συχνά πρέπει να παίρνουν τα παιδιά τους μαζί τους σε δραστηριότητες ενηλίκων, όπως συμβουλευτικές συνεδρίες, ταξίδια για ψώνια, ραντεβού με ιατρούς και ψώνια παντοπωλείου. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περισπασμούς επειδή τα παιδιά βαριούνται. Με μια παιδική γωνιά IKC, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μέρος όπου τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν, να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν. Αυτό θα δημιουργήσει αρμονία στο κατάστημά σας, γιατί θα κάνετε τα παιδιά να αισθάνονται τόσο ευπρόσδεκτα όσο και οι γονείς τους.

Απόδοση επενδύσεων

Δημιουργούμε, κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε γωνιές παιχνιδιού όπου τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν ατελείωτα. Και αυτό προσφέρει στον οργανισμό σας πολλά περισσότερα από απλά χαρούμενα παιδιά. Οι οικογένειες νιώθουν ευπρόσδεκτες και χαίρονται που επιστρέφουν κοντά σας. Εκτός από αυτό, οι άλλοι επισκέπτες και το προσωπικό ενοχλούνται λιγότερο από τα παιδιά που γίνονται υπερβολικά δραστήρια και αρχίζουν να τρέχουν τριγύρω.

Αυτός είναι ο λόγος που η IKC δημιουργεί έναν χώρο παιχνιδιού που σας προσφέρει:

  • υψηλότερα έσοδα
  • περισσότερους επισκέπτες
  • περισσότερες διατηρούμενες επισκέψεις
  • πιο χαλαρή ατμόσφαιρα

Είναι αυτό που λέμε η δύναμη του παιχνιδιού

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Η δύναμη του παιχνιδιού φαίνεται σε όλους τους τομείς, καθώς κάθε τομέας έχει πελάτες και επισκέπτες με παιδιά

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες στον τομέα σας:

Πάντα ένας κατάλληλος χώρος παιχνιδιού

Θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα χώρο παιχνιδιού για την επιχείρησή σας. Αξιοποιώντας περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας και σχόλια ανατροφοδότησης, η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την τέλεια γωνιά παιχνιδιού και να λάβετε υπόψη τα εμπορικά σας ενδιαφέροντα. Είστε designer εσωτερικών χώρων και εργάζεστε σε μεγαλύτερα έργα; Τότε, η ομάδα σχεδιασμού IKC είναι στην ευχάριστη θέση να σας συμβουλεύσει σχετικά με την προσθήκη αξίας παιχνιδιού στην ιδέα σας.

Είτε έχετε πολύ είτε λίγο χώρο, μεγάλο ή μικρό προϋπολογισμό: η δημιουργία αξίας παιχνιδιού είναι πάντα μια επιλογή. Η IKC έχει ήδη προσθέσει αξία για πολλούς οργανισμούς παγκοσμίως, εγκαθιστώντας έναν χώρο παιχνιδιού για παιδιά. Μια παιδική γωνιά IKC ταιριάζει με κάθε εταιρικό στιλ και επομένως δεν χρειάζεται να διαταράσσει την αρχιτεκτονική στον εσωτερικό σας χώρο. Κάθε μέρα, τα παιδιά σε όλους τους τομείς θα απολαμβάνουν τα παιχνίδια τοίχου, τα διαδραστικά συστήματα παιχνιδιού και τα μαλακά παιχνίδια μας.

Από ένα μεμονωμένο παιχνίδι με τοίχο σε μια προσχεδιασμένη γωνιά παιχνιδιού, από ένα προϊόν από τη συλλογή μας σε έναν πλήρως εξατομικευμένο παιδότοπο στο δικό σας εταιρικό στυλ: οι επιλογές είναι ατελείωτες. Όλα τα προϊόντα μας είναι ασφαλή, διαθέτουν πιστοποίηση SGS και καθαρίζονται εύκολα.

Ζητήστε ένα φυλλάδιο

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ασφαλείς και φιλικές προς τα παιδιά γωνιές για παιδιά

Η ασφάλεια είναι το κλειδί, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με παιδιά που παίζουν. Γι’ αυτό κατασκευάζουμε όλα τα προϊόντα στα δικά μας εργοστάσια και εγγυόμαστε ότι όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με το πρότυπο EN-71, το οποίο είναι το ευρωπαϊκό πρότυπο για την ασφάλεια των παιχνιδιών. Τα προϊόντα μας έχουν αντιβακτηριδιακή επίστρωση που εξασφαλίζει ένα υγιεινό και εύκολο στον καθαρισμό concept.