Λογισμικό για τη συλλογή αρθρώσεων που δημιουργήθηκε στο δικό μας στούντιο
Λογισμικό για τη συλλογή αρθρώσεων που δημιουργήθηκε στο δικό μας στούντιο

Στούντιο IKC 

Το στούντιό μας έχει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή παιχνιδιών και διαδραστικών συστημάτων παιχνιδιών. Το στούντιο αναπτύσσει όλο το λογισμικό για τα διαδραστικά συστήματα παιχνιδιών και φροντίζει για όλη την τεχνολογία. Πιστεύουμε ότι τα παιδιά πρέπει να μπορούν να μείνουν παιδιά για όσο το δυνατόν περισσότερο. Το στούντιο IKC συμβάλλει σε αυτό δημιουργώντας παιχνίδια που παρέχουν στα παιδιά την ευκαιρία να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους: παιχνίδια που διεγείρουν την αυτοπεποίθηση και προσκαλούν επίσης σε κοινωνική συμμετοχή. Όλα τα διαδραστικά παιχνίδια είναι εκπαιδευτικά, μη βίαια και χωρίς γλώσσα.

Σχέδια

Οι κονσόλες παιχνιδιών IKC μπορούν να βρεθούν σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες και βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο. Επομένως, οι προγραμματιστές παιχνιδιών μας έχουν δημιουργήσει έναν μοναδικό τρόπο για να δίνουν στο λογισμικό μας διαφορετική εμφάνιση και αίσθηση, ανάλογα με την τοποθεσία όπου θα χρησιμοποιηθεί.

Για παράδειγμα, τα διαδραστικά παιχνίδια σε ένα αεροδρόμιο θα προσφέρουν μια πολύ διαφορετική εμπειρία από ό,τι σε ένα νοσοκομείο. Οι προγραμματιστές λογισμικού μας μπορούν να προσαρμόσουν όλα τα παιχνίδια και το λογισμικό και να τα καταστήσουν πλήρως συμβατά με την εμφάνιση και την αίσθηση της εταιρείας σας.

υπάλληλος που ασχολείται με τη δημιουργία λογισμικού των διαδραστικών συστημάτων τυχερών παιχνιδιών

Προγραμματισμός

Έχουμε εσωτερικούς προγραμματιστές που μπορούν να δημιουργήσουν και να προγραμματίσουν οι ίδιοι το λογισμικό. Το λογισμικό τροποποιείται σε κάθε διαδραστικό σύστημα παιχνιδιών και έτσι τα παιδιά έχουν μια βέλτιστη εμπειρία παιχνιδιού.

Ένα καλό παράδειγμα αυτού είναι το λογισμικό για το Delta Touchtable 32 ιντσών, το οποίο είναι προγραμματισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε πολλά παιδιά να μπορούν να παίζουν στην οθόνη ταυτόχρονα.

Οι προγραμματιστές μας διασφαλίζουν επίσης ότι το λογισμικό του παιχνιδιού είναι σωστά εγκατεστημένο στα διαδραστικά συστήματα παιχνιδιών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδέσετε και το σύστημα παιχνιδιού είναι έτοιμο για χρήση!

Υπάλληλος απασχολημένος με τον προγραμματισμό του λογισμικού για τα διαδραστικά μας συστήματα παιχνιδιών

Ανάπτυξη

Στο στούντιο IKC εργαζόμαστε συνεχώς πάνω σε νέο και βελτιωμένο υλικό για τις κονσόλες παιχνιδιών μας.

Αναπτύσσουμε τη δική μας τεχνολογία. Από προσαρμοσμένα παιχνίδια μέχρι την καλωδίωση στα διαδραστικά συστήματα παιχνιδιών. Όλη η τεχνολογία σχεδιάζεται, αναπτύσσεται και κατασκευάζεται στο στούντιο.

Ενδιαφέρεστε; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Πλακέτα κυκλώματος για το λογισμικό για τα διαδραστικά μας συστήματα παιχνιδιών