διαδραστική επένδυση τοίχου στη γωνιά παιχνιδιού
ο διαδραστικός τοίχος κάνει την άσκηση διασκεδαστική

Κάντε την άσκηση διασκεδαστική με έναν διαδραστικό τοίχο!

Ένας διαδραστικός τοίχος με διακοσμητικές επενδύσεις τοίχου είναι πραγματικά εντυπωσιακός σε κάθε χώρο. Παρέχει επίσης μια διασκεδαστική πρόκληση για τα παιδιά να δραστηριοποιηθούν και να κινηθούν. Με μια συναρπαστική πρόκληση χρονικών ορίων, πολύχρωμες λαβές αναρρίχησης ή διασκεδαστικά ηχητικά εφέ· υπάρχει ένας διαδραστικός τοίχος για παιδιά κάθε ηλικίας και για κάθε επίπεδο δυσκολίας. Δημιουργήστε έναν πραγματικό κόσμο φαντασίας σε οποιοδήποτε θέμα θέλετε. Επιλέξτε ένα φυσικό καταπράσινο περιβάλλον ή έναν όμορφο φανταστικό προορισμό που εξάπτει τη φαντασία τους. Η ομάδα μας σχεδιασμού IKC ζωντανεύει κάθε ιδέα!

Activity Wall Parcours

Αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι τοίχου προκαλεί τον παίκτη να ολοκληρώσει μια πορεία αναρρίχησης στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, καθοδηγούμενος από φωτιζόμενα κουμπιά που θα πρέπει να πατηθούν ένα προς ένα. Για να φτάσει στα κουμπιά, ο παίκτης θα πρέπει να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει σε πολύχρωμες λαβές αναρρίχησης. Όταν τελειώσει ο χρόνος, ο πίνακας του σκορ, που περιλαμβάνεται στο σύστημα, θα δείχνει το χρονικό διάστημα εντός του οποίου ολοκληρώθηκε η διαδρομή.

Αυτό το παιχνίδι ευκινησίας επιτρέπει στα παιδιά να ασκούνται με διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο τρόπο και τα ενθαρρύνει να ξεπεράσουν το ένα το σκορ του άλλου!

Δείτε τα Activity Wall Parcours >

 

μωβ τοίχος δραστηριοτήτων για να σκαρφαλώνουν τα παιδιά

Experience Wall

Αυτός ο διαδραστικός τοίχος περιέχει κουμπιά με ενσωματωμένα ηχεία τα οποία, όταν πατηθούν, αναπαράγουν διασκεδαστικά κομμάτια ήχου εντός του θέματος των παρεχόμενων ταπετσαριών τοίχου. Προσφέρουμε μια ποικιλία παραδειγμάτων σχεδίων, όπως θέματα ζώων του δάσους και της ζούγκλας, καθώς και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα εντελώς μοναδικό σχέδιο στο στυλ που επιθυμείτε.

Ένας εξαιρετικός τρόπος για να δώσετε περισσότερη ζωή σε κάθε χώρο!

Δείτε το Experience Wall >

 

τοίχος εμπειρίας για παιδιά με ήχους ζώων

Activity Wall

Αυτό το συναρπαστικό διαδραστικό παιχνίδι τοίχου προκαλεί δύο παίκτες, την μπλε ομάδα και την πράσινη ομάδα, σε έναν διαγωνισμό μεταξύ τους για να πατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα τυχαία φωτισμένα κουμπιά μέσα σε ένα λεπτό. Οι παίκτες πρέπει να βρουν γρήγορα και να πιέσουν τα κουμπιά που ανάβουν στο δικό τους χρώμα για να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους, οι οποίοι εμφανίζονται στον πίνακα αποτελεσμάτων, που περιλαμβάνεται στο σύστημα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να δουν ποιος κέρδισε και να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν ο ένας το σκορ του άλλου!

Προβολή του Activity Wall >
τοίχος δραστηριοτήτων για παιδιά με μπλε βάρκα