Οι έννοιες παιχνιδιού μας παράγονται στο δικό μας εργοστάσιο στην Κίνα
Οι έννοιες παιχνιδιού μας παράγονται στο δικό μας εργοστάσιο στην Κίνα

Το εργοστάσιο IKC

Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην ανατολική Κίνα, στην πόλη Jiaxing, μισή ώρα μακριά από τη Σαγκάη. Η ίδρυση του εργοστασίου στην Κίνα το 2007, η γεωγραφική του θέση και η κινεζική κουλτούρα συνέβαλαν στη φιλοσοφία της εταιρείας μας. Στο εργοστάσιο, τα concept παιχνιδιού παράγονται με έμφαση στην αξία και την ποιότητα του παιχνιδιού. 

Με πάθος για ποιότητα και ελκυστικότητα, η IKC έχει αποκτήσει ισχυρή διεθνή φήμη. Η IKC είναι πλέον ένας από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως στην αξία παιχνιδιού, τα διαδραστικά συστήματα παιχνιδιών και τους παιδότοπους εσωτερικού χώρου.

Επιλογή υλικών

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τα προϊόντα μας είναι πάντα υψηλής ποιότητας, αυτή η επιλογή βασίζεται στην ιδέα ότι μόνο οι καλύτερες πρώτες ύλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή ενός τέλειου προϊόντος.

Τα προϊόντα και τα παιδικά μας έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ξύλο οξιάς με πιστοποίηση FSC και MDF, που δίνουν στο τελικό προϊόν μια αίσθηση ζεστασιάς και το κάνουν συμπαγές. Τα παιχνίδια μας είναι βαμμένα με μια αδιάβροχη, αντιβακτηριδιακή και ανθεκτική στις γρατσουνιές συμπαγή λάκα.

Εδώ, οι μονάδες παιχνιδιού παράγονται στο εργοστάσιό μας στην Κίνα

Η διαδικασία παραγωγής

Μόλις τα ξύλινα πλαίσια αποκτήσουν το σωστό σχήμα, παραδοσιακά τυπώνονται με μεταξοτυπία. Αυτό διασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας, με ευχάριστη αίσθηση για τα παιδιά καθώς κινούν τα ευαίσθητα δάχτυλά τους πάνω από τα διάφορα σχέδια και μοτίβα.

Στη συνέχεια, οι ξύλινες μονάδες παιχνιδιών ψεκάζονται με χρώμα. Αυτό γίνεται σε ειδικούς θαλάμους ψεκασμού, όπου συλλέγονται τα σωματίδια του χρώματος για να μην καταλήξουν στο περιβάλλον.

Τα προϊόντα ελέγχονται ως προς την ασφάλεια και αναζητούνται πιθανά ελαττώματα πριν συσκευαστούν. Η συσκευασία είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε τα προϊόντα να μην μπορούν να καταστραφούν κατά τη μετακίνησή τους από το εργοστάσιο στον τελικό προορισμό. 

Το κυματοειδές χαρτόνι είναι υψηλής ποιότητας και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί από την IKC και τον πελάτη. Χρησιμοποιούμε ελάχιστη ποσότητα πλαστικού και ανακυκλώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Παραγωγή των ιδεών παιχνιδιού μας στο δικό μας εργοστάσιο

Παραδοσιακή μεταξοτυπία

Οι εκτυπώσεις που βρίσκετε σε προϊόντα IKC έχουν δημιουργηθεί ειδικά από τους γραφίστες μας, ώστε να μπορούν να εκτυπωθούν στα συστήματα παιχνιδιού μας με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας.

Αυτή η κλασική τεχνική του δέκατου έκτου αιώνα προέρχεται από την Ιαπωνία. Η εκτύπωση γίνεται στο χέρι από τους ειδικούς μας στη μεταξοτυπία και κάθε χρώμα τυπώνεται ξεχωριστά.

Η IKC επιλέγει να χρησιμοποιήσει αυτή την παραδοσιακή μέθοδο, επειδή τα χέρια των παιδιών είναι ακόμη πολύ ευαίσθητα και μπορούν πραγματικά να αισθανθούν τα διαφορετικά στρώματα εκτύπωσης. Αυτό διεγείρει την περιέργειά τους και τον συντονισμό χεριού-ματιού.

Εδώ, πραγματοποιείται μεταξοτυπία για τις ενότητες τοίχου μας