τα σχέδια των ιδεών παιχνιδιού μας δημιουργούνται από τους κορυφαίους σχεδιαστές μας
ontwerpen van onze speelconcepten worden gemaakt door onze topτα σχέδια των ιδεών παιχνιδιού μας δημιουργούνται από τους κορυφαίους σχεδιαστές μας designers

Σχεδιασμός

Από μια ιδέα στις πρώτες γραμμές και από ένα σκίτσο σε χαρτί σε ένα ρεαλιστικό τρισδιάστατο σχέδιο. Είμαστε υπερήφανοι για τις δημιουργικές και ευφάνταστες ομάδες μας που μαθαίνουν συνεχώς από τις εμπειρίες των παιδιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όμορφους παιδότοπους, κατάλληλους για κάθε χώρο.

Οι σχεδιαστές μας δημιουργούν διασκεδαστικά και ελκυστικά σχέδια που ζωντανεύουν τη φαντασία όλων. Όλα τα στοιχεία παιχνιδιού έχουν σχεδιαστεί με τη μέγιστη φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η διαδικασία σχεδιασμού

Οι σχεδιαστές ξεκινούν αναπτύσσοντας τα πρώτα στοιχεία χρησιμοποιώντας λογισμικό τρισδιάστατης σχεδίασης. Προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα, είναι απαραίτητο να υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ των σχεδιαστών μας και των μηχανικών κατασκευής.

Με αυτόν τον τρόπο, μια αποτελεσματική διαδικασία παραγωγής μπορεί να ληφθεί υπόψη σε πρώιμο στάδιο. Η ομάδα μας επικεντρώνεται στη διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής:

  • υψηλή αξία παιχνιδιού και απλότητα
  • τη θέση των νέων σχεδίων στην υπάρχουσα γκάμα μας
  • επιλογή υλικών και χρωμάτων
  • το εξωτερικό φινίρισμα

Η τέλεια ισορροπία μεταξύ των παραπάνω σημείων επιτυγχάνεται πάντα ως αποτέλεσμα της εποικοδομητικής ομαδικής εργασίας.

Εκτός από τα τεχνολογικά επιτεύγματα και τον ελκυστικό σχεδιασμό, υπάρχουν και άλλες, πιο συναισθηματικές πτυχές του σχεδιασμού. Για παράδειγμα, η αίσθηση των μονάδων παιχνιδιών, ο τρόπος που πιέζεται ένα κουμπί ή ο ήχος που κάνει το κουμπί, τίποτε δεν αφήνεται στην τύχη. Επομένως, δοκιμάζουμε πώς αντιδρούν τα παιδιά στα πρωτότυπα σχέδιά μας.

Συλλογή Artic με παιχνίδια τοίχου σχεδιασμένα από την ομάδα σχεδιασμού μας