Σχετικά με την IKC

Γραφείο IKC Dronten
Γραφείο IKC Dronten

Σχετικά με την IKC

Έτη εμπειρίας

Για περισσότερα από 15 έτη, δημιουργούμε, κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε ευφάνταστους και εκπαιδευτικούς χώρους παιχνιδιού, όπου τα παιδιά μπορούν να διασκεδάζουν ασταμάτητα. Συνδυάζοντας τις γνώσεις μας και την αγάπη μας για τον τρόπο που παίζουν τα παιδιά, δημιουργούμε ισχυρά προϊόντα που μεταμορφώνουν κάθε δωμάτιο σε ένα περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά.

 
Χαρούμενα παιδιά, χαρούμενοι γονείς σε μια γωνιά παιχνιδιού στο IKC

Αποστολή και όραμα

Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε κάθε οργανισμό σε ένα περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να παραμείνουν παιδιά για όσο το δυνατόν περισσότερο.
Διαβάστε για την αποστολή και το όραμά μας >

Παιδί που παίζει με ένα παιχνίδι τοίχου | IKC Play

Δίκαιοι και βιώσιμοι είναι το δεύτερο όνομά μας

Γι' αυτό χρησιμοποιούμε υλικά που είναι ανθεκτικά και δεν προκαλούν καμία ζημιά στο περιβάλλον. Αυτό δεν θα ωφελήσει μόνο τα παιδιά που παίζουν τώρα, αλλά και στο μέλλον.
Περισσότερα για τις βιώσιμες επιλογές μας >

Το εργοστάσιό μας στην Κίνα

Η ασφάλεια είναι ο βασικός μας στόχος σε ό,τι κάνουμε. Ασφάλεια κατά τη διαδικασία παραγωγής μας, ασφάλεια για το περιβάλλον και ασφάλεια για τους εργαζόμενους και τα παιδιά που παίζουν με τα προϊόντα μας.
Διαβάστε περισσότερα >

 παραγωγή παιχνιδιών τοίχου στην Κίνα

Ομάδα σχεδιασμού IKC

Από μια ιδέα στις πρώτες γραμμές και από ένα σκίτσο σε χαρτί σε ένα ρεαλιστικό τρισδιάστατο σχέδιο. Είμαστε περήφανοι για τις δημιουργικές και τις ευφάνταστες ομάδες μας που μαθαίνουν συνεχώς από τις εμπειρίες των παιδιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όμορφους παιδότοπους, κατάλληλους για κάθε χώρο.
Περισσότερα για τον σχεδιασμό >

Στούντιο IKC

Το στούντιό μας έχει πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη συστημάτων διαδραστικών παιχνιδιών. Το στούντιο αναπτύσσει όλο το λογισμικό για τα διαδραστικά συστήματα παιχνιδιού και μεριμνά για το σύνολο της τεχνολογίας. Όλα τα παιχνίδια αφής είναι εκπαιδευτικά, μη βίαια και χωρίς γλώσσα.
Διαβάστε περισσότερα >

τμήμα σχεδιασμού συστημάτων αναπαραγωγής

Από το σχεδιασμό στην εγκατάσταση

Ελέγχουμε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού, από το σχεδιασμό έως την εγκατάσταση. Με κεντρικά γραφεία στην Ολλανδία και τη Σαγκάη της Κίνας και ένα εργοστάσιο στην πόλη Jiaxing της Κίνας, εξυπηρετούμε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

  • πλήρη συμβουλευτική
    επιλογή από τις συλλογές μας
    προσαρμοσμένο σχέδιο
    πλήρης εγκατάσταση, συντήρηση και εκτεταμένη εγγύηση

Η φιλοσοφία μας για την πλήρη εξυπηρέτηση >

Σχεδιασμός παιδικής γωνιάς με διαδραστικά συστήματα παιχνιδιού και δάπεδο παιχνιδιού EPDM

Ενημερωτικό δελτίο IKC

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στην IKC, εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Θα θέλατε να μας γνωρίσετε;

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε αξία παιχνιδιού για τους πελάτες, τους ασθενείς ή τους επισκέπτες σας. Κλείστε ένα ραντεβού με έναν από τους ειδικούς μας.