Ασφαλείς και βιώσιμες

Ασφαλές και ανθεκτικό ξύλο στα παιχνίδια τοίχου και στις παιδικές γωνιές του IKC
Ασφαλές και ανθεκτικό ξύλο στα παιχνίδια τοίχου και στις παιδικές γωνιές του IKC

Βιώσιμα παιχνίδια

Ο στόχος των δημιουργικών παιχνιδιών προκλήσεων είναι να κάνουμε τα παιδιά να αισθάνονται άνετα, να είναι ο εαυτός τους και να παίζουν με ασφάλεια. Η εργασία για έναν καλύτερο κόσμο χρησιμοποιώντας τα concepts παιχνιδιού μας είναι η κύρια αποστολή μας και αυτή είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από οτιδήποτε κάνουμε.

Αυτό περιλαμβάνει τη βιωσιμότητα και την ασφάλεια όλων των προϊόντων μας. Όλα τα συστήματα παιχνιδιού μας έχουν ελεγχθεί και δοκιμαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από την SGS σύμφωνα με το πρότυπο EN-71 και, ως εκ τούτου, είναι αποδεδειγμένα ασφαλή και ανθεκτικά. Επιπλέον, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό οι συνθήκες εργασίας των εργαζομένων και των προμηθευτών μας να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Τα concepts του παιχνιδιού μας έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, τα στοιχεία παιχνιδιού μας διαρκούν πραγματικά για χρόνια. Χρησιμοποιούμε την πολυετή γνώση και την εμπειρία μας για να δημιουργήσουμε έναν βέλτιστο χώρο παιχνιδιού.

Διαβάστε την αποστολή και το όραμά μας εδώ >

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι βασικός μας στόχος σε ό,τι κάνουμε. Ασφάλεια κατά την παραγωγική μας διαδικασία, ασφάλεια για το περιβάλλον και ασφάλεια για τους εργαζομένους, αλλά φυσικά και ασφάλεια των προϊόντων μας όταν βλέπουμε τα παιδιά να παίζουν.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε βαφές με βάση το νερό και αντοχή στις γρατσουνιές, καθώς και αντιβακτηριδιακή επίστρωση. Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση SGS σύμφωνα με το πρότυπο EN-71, που σημαίνει ότι αυτά τα προϊόντα είναι ασφαλή και ανθεκτικά στη χρήση. 

Διαβάστε περισσότερα >

Πιστοποιημένο ξύλο FSC, για τις έννοιες παιχνιδιού μας

Περιβάλλον

Έχουμε χαρτογραφήσει το αποτύπωμά μας και εργαζόμαστε για να το μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό το επιχειρούμε κάνοντας τη διαφορά σε τέσσερα βασικά σημεία στη διαδικασία παραγωγής μας:

  • ενεργειακά αποδοτική παραγωγή
  • γνήσια υλικά
  • σχεδιασμός οικονομικών μεταφορών
  • ανακύκλωση υλικών συσκευασίας

Πωλούμε εκατομμύρια βιώσιμων concepts παιχνιδιών και ακόμη και οι πιο μικρές αλλαγές στην εφοδιαστική μας αλυσίδα έχουν τεράστιο αντίκτυπο στο οικολογικό μας αποτύπωμα!

Οι φιλικές προς το περιβάλλον έννοιες παιχνιδιού του IKC

Γνήσια & βιώσιμα

Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε υλικά που είναι ανθεκτικά και δεν προκαλούν καμία ζημιά στο περιβάλλον. Αυτό δεν θα ωφελήσει μόνο τα παιδιά που παίζουν τώρα, αλλά και στο μέλλον. Επομένως, επιλέγουμε:

  • να χρησιμοποιούμε μόνο τους καλύτερους τύπους ξύλου με πιστοποίηση FSC
  • να χρησιμοποιούμε αποκλειστικά βαφές χωρίς ίχνη χημικών
  • να αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε πλαστικό όσο μπορούμε
  • να ανακυκλώνουμε όσα περισσότερα προϊόντα μπορούμε

Η επιλογή βιωσιμότητας σημαίνει επίσης ότι επιλέγουμε προϊόντα με μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα προϊόντα μας διαρκούν για πολλά – πραγματικά πολλά – χρόνια. Το ξύλο που χρησιμοποιείται στα προϊόντα μας είναι ξύλο πιστοποιημένο από το FSC (Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών), που σημαίνει ότι έχει ελεγχθεί και αγοραστεί σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες. Αυτή η πιστοποίηση αντιπροσωπεύει το γεγονός ότι το ξύλο έχει αγοραστεί νόμιμα, προστατεύει το τοπικό περιβάλλον και προστατεύει επίσης τα δικαιώματα και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας και των εργαζομένων.

 παραγωγή παιχνιδιών τοίχου στην Κίνα

Ενημερωτικό δελτίο IKC

Θα θέλατε να μείνετε ενημερωμένοι για την IKC; Στη συνέχεια, μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας και να λαμβάνετε όλα τα τελευταία μας νέα και άλλες ενδιαφέρουσες ενημερώσεις.

Εξειδικευμένες συμβουλές από τους ειδικούς μας

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας; Τότε επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς μας!