Δάπεδο παιχνιδιού EPDM

Δάπεδο παιχνιδιού EPDM για παιδική γωνιά

Τα δάπεδα παιχνιδιού μας

Δάπεδα παιχνιδιού EPDM με απόσβεση πτώσης

Τα δάπεδα παιχνιδιού EPDM που απορροφούν τους κραδασμούς είναι διαθέσιμα σε κάθε πιθανό σχέδιο και δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον για κάθε χώρο παιχνιδιού. Σε συνδυασμό με ταιριαστά παιχνίδια τοίχου, ανεξάρτητα συστήματα παιχνιδιού ή παιδότοπους, κάθε δωμάτιο γίνεται ένας υπέροχος κόσμος φαντασίας μέσα στο θέμα που επιθυμείτε σε χρόνο μηδέν.

Ένα δάπεδο EPDM από καουτσούκ είναι επίσης ιδανικό για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο κάτω από παιδική χαρά. Το δάπεδο απορροφά τους κραδασμούς και μπορεί να κατασκευαστεί σε διάφορα πάχη, καθιστώντας το δάπεδο παιχνιδιού κατάλληλο για πολλαπλά ύψη. Σε αντίθεση με τα τυπικά πλακίδια από καουτσούκ, ένα δάπεδο EPDM μπορεί να κατασκευαστεί σε πολλά διαφορετικά σχέδια. Έτσι, το δάπεδο παιχνιδιού μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως, κάνοντας κάθε δάπεδο μοναδικό. Αυτή η ανθεκτική λύση είναι φιλική προς το περιβάλλον, στιβαρή και ικανή να αντέξει την εντατική χρήση.

Χρειάζεστε επεξεργασία καθαρισμού για το EPDM σας;

Προσφέρουμε εντατική υπηρεσία καθαρισμού. Οι ειδικοί μας θα σας επισκεφθούν για να προσφέρουν στο δάπεδο μια περιποίηση καθαρισμού. Το δάπεδο υποβάλλεται σε εντατική επεξεργασία με χρήση εξοπλισμού καθαρισμού δαπέδων παιχνιδιού EPDM.

Δείτε τις επιλογές εδώ


Υπηρεσία καθαρισμού

Δάπεδα από τεχνητό γρασίδι

τεχνητό χλοοτάπητα παίζουν δάπεδα για μια φυσική παιδική γωνιά

Δάπεδα από τεχνητό γρασίδι

Φέρτε την αίσθηση του εξωτερικού χώρου με δάπεδα από τεχνητό γρασίδι. Αυτή η επένδυση δαπέδου διατίθεται σε διάφορα χρώματα και δίνει στους χώρους παιχνιδιού μια φυσική ή ακόμα και σπορ αίσθηση. Κάτω από το τεχνητό γρασίδι, τοποθετείται ένα υπο-δάπεδο που απορροφά τους κραδασμούς για βέλτιστη ασφάλεια.

Δάπεδα βινυλίου

δάπεδα από βινύλιο στα οποία μπορεί να εκτυπωθεί οποιοδήποτε σχέδιο

Δάπεδα βινυλίου

Τα ανθεκτικά μας δάπεδα βινυλίου είναι εύκαμπτα, ελαφριά και στιβαρά. Αυτός ο τύπος δαπέδου παιχνιδιού είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό υλικό και μπορεί να εκτυπωθεί με οποιοδήποτε σχέδιο. Αυτό το δάπεδο κατασκευάζεται με τρόπο που διασφαλίζει ότι θα διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν αποχρωματίζεται γρήγορα και διαθέτει αντοχή στη φθορά.

Στοιχεία παιδικής χαράς

Δάπεδο παιχνιδιού EPDM στο οποίο μπορούν να προστεθούν διάφορα στοιχεία για επιπλέον διασκέδαση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

Στοιχεία παιδικής χαράς


Μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον διασκέδαση στο δάπεδο παιχνιδιού τοποθετώντας στοιχεία αναρρίχησης. Τα παιδιά μπορούν να σκαρφαλώσουν με ασφάλεια σε αυτά τα στοιχεία, χάρη στο απορροφητικό δάπεδο EPDM.

Δημιουργήστε ακόμη περισσότερη εμπειρία με τους τοίχους παιχνιδιού μας

Ζωντανέψτε τη γωνιά των παιδιών σας με το τμήμα σχεδιασμού μας! Οι τοίχοι διατίθενται σε διάφορα σχέδια, αλλά μπορούν επίσης να εξατομικευτούν αποκλειστικά σύμφωνα με τις επιθυμίες και την εταιρική σας ταυτότητα.

Δείτε τους τοίχους παιχνιδιού μας

 
Inspirerende referentieprojecten
This image shows a custom kids corner in a DIY store
Μια μίνι αγορά DIY για τους αυριανούς μικρούς επαγγελματίες των κατασκευών

Η παιδική γωνιά δημιουργεί μια ευχάριστη εμπειρία αγορών στο κατάστημα DIY Lueb & Wolters

Λιανική

Rood

#e94f35
text-white
Kinderhoek als onderdeel van een tuincentrum
Παιχνίδι σε εσωτερικό χώρο με αίσθηση εξωτερικού χώρου!

Το κέντρο κήπου de Bosrand επενδύει στη νέα παιδική γωνιά!

Λιανική

Rood

#e94f35
text-white
Kinderhoek als onderdeel van een supermarkt
Η IKC είναι ο νέος προμηθευτής play value για την Tesco

Παίζοντας με ασφάλεια στην παιδική γωνιά του Tesco Μπρατισλάβα

Λιανική

Rood

#e94f35
text-white
22