Το δάπεδο epdm κάνει τη γωνιά των παιδιών σας ακόμα πιο ελκυστική.jpg
το δάπεδο epdm κάνει τη γωνιά των παιδιών σας ελκυστική

Εξυπηρέτηση πελατών IKC

Ελέγχουμε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού, από το σχεδιασμό έως την εγκατάσταση. Με κεντρικά γραφεία στην Ολλανδία και τη Σαγκάη της Κίνας και ένα εργοστάσιο στο Jiaxing της Κίνας, εξυπηρετούμε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είτε έχετε 0,5 είτε 100 τετραγωνικά μέτρα στη διάθεσή σας: Μπορούμε να κατασκευάσουμε μια φανταστική παιδική γωνιά με αξία παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε ναι. Εμείς κάνουμε τα υπόλοιπα.

Από τον σχεδιασμό στην εγκατάσταση

Οι σχεδιαστές μας δημιουργούν διασκεδαστικά και ελκυστικά σχέδια που ζωντανεύουν τη φαντασία όλων. Το σύνολο των στοιχείων των παιχνιδιών έχουν σχεδιαστεί με τη μέγιστη φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η εννοιολογική σκέψη διατρέχει το αίμα της ομάδας σχεδιασμού μας.

Κατά την παρουσίαση ενός νέου concept, θα χρησιμοποιήσουμε μια τρισδιάστατη παρουσίαση που δίνει μια ζωντανή εντύπωση για το πώς θα μοιάζει ο επιθυμητός παιδότοπος. 

Μόλις σχεδιαστεί η παιδική γωνιά, οι ειδικοί μηχανικοί μας θα εγκαταστήσουν τον χώρο παιχνιδιού. Οι μηχανικοί μας εργάζονται με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ασφάλεια. Επιπλέον, έχουν όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά και πτυχία, οπότε η εγκατάσταση εκτελείται ομαλά.

Εγκατάσταση δαπέδων epdm από τους παθιασμένους εγκαταστάτες μας

Η πλήρης φιλοσοφία εξυπηρέτησης πελατών μας:

  • πλήρεις συμβουλές για το ποια παιδική γωνιά είναι κατάλληλη
  • επιλογή από τις συλλογές μας, παιδικές γωνιές και στοιχεία παιχνιδιού
  • ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που ταιριάζει στην εταιρική σας ταυτότητα
  • προσθέστε αξία παιχνιδιού χωρίς να χάσετε χώρο
  • πλήρης εγκατάσταση, συντήρηση και εκτεταμένη εγγύηση
Μηχανικοί απασχολημένοι με τη φόρτωση εννοιών παιχνιδιού από το IKC