Ο Marco Lankman Διευθύνων Σύμβουλος του IKC επιδιώκει να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά
Ο Marco Lankman Διευθύνων Σύμβουλος του IKC επιδιώκει να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά

Αποστολή και όραμα της IKC

Ποια είναι η καλύτερη παιδική σου ανάμνηση από το παιχνίδι;

Αυτή η ανάμνηση πιθανότατα φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας... Όχι μόνο λόγω της χαρούμενης ανάμνησης, αλλά και λόγω της αίσθησης ανεμελιάς που χαρακτηρίζει τα μικρά παιδιά, όταν μπορούν να είναι τα ίδια σε ένα θετικό περιβάλλον.

Το να είσαι παιδί σημαίνει να γελάς, να παίζεις, να ζεις σε μια φαντασία που δεν τελειώνει, να έχεις αυτοπεποίθηση και σεβασμό, να είσαι δημιουργικός, ειλικρινής και πάνω απ' όλα αμερόληπτος. Σε αυτή τη μικρή ηλικία, γίνονται εκατομμύρια συνδέσεις στον εγκέφαλο που θα καθορίσουν την υπόλοιπη ζωή των παιδιών.

Αποστολή μου είναι να δημιουργήσω ένα θετικό περιβάλλον για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Συνοδέψτε μας και ζήστε την ατμόσφαιρα που δημιουργούμε με τα concepts παιχνιδιού μας.

Marco Lankman, Διευθύνων Σύμβουλος της IKC Global

Marco Lankman διευθυντής του IKC

Τα χαρούμενα παιδιά δημιουργούν έναν καλύτερο κόσμο

Συνδυάζοντας τις γνώσεις μας και την αγάπη μας για τον τρόπο που παίζουν τα παιδιά, δημιουργούμε ανθεκτικά προϊόντα που μεταμορφώνουν κάθε περιοχή σε ένα περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι τα concepts του δημιουργικού και εκπαιδευτικού παιχνιδιού κάνουν τα παιδιά να αισθάνονται χαρούμενα και καλά, ώστε να μπορούν να είναι ο εαυτός τους.

δύο παιδιά παίζουν με τα διαδραστικά συστήματα παιχνιδιών του IKC

Μαθαίνουμε από το παιδικό παιχνίδι

Κάνουμε έρευνα για το πώς παίζουν τα παιδιά εδώ και πολλά χρόνια. Τι κάνει ένα παιδί να ξεχάσει εντελώς τον χρόνο και τον τόπο για μια στιγμή; Πώς μπορούμε να προκαλέσουμε τα παιδιά με τον πιο ευχάριστο τρόπο να κινηθούν, να μάθουν και να εξελιχθούν; Πότε ένα παιδί χαλαρώνει στον βέλτιστο βαθμό;

Έχουμε τις απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα, γιατί συνεχώς βυθιζόμαστε στον φανταστικό κόσμο των νεαρών πολιτών μας. Και μας αρέσει να το κάνουμε αυτό.

IKC Collection I Παιδί που παίζει με το παιχνίδι τοίχου Tip of the Iceberg

Το DNA της IKC

Καλύτερος κόσμος

Η βελτίωση του κόσμου ξεκινά με τη νέα μας γενιά, τα παιδιά. Το να είσαι παιδί σημαίνει παιχνίδι, γέλιο, δημιουργικότητα, μη λεκτική επικοινωνία και αμεροληψία.

Το παιχνίδι είναι απαραίτητο όταν πρόκειται για την ανάπτυξη του παιδιού. Το παιδί είναι το κέντρο όλων όσων κάνουμε, δημιουργούμε και θέλουμε να πετύχουμε.

Απλότητα

Πιστεύουμε σε μια απλοϊκή εμφάνιση και αίσθηση για όλα τα προϊόντα μας. Διασφαλίζουμε ότι τα παιδιά όλων των ηλικιών και παγκοσμίως μπορούν να παίζουν με τα προϊόντα IKC με ασφάλεια και χωρίς καμία επεξήγηση.

Δημιουργούμε σχέδια σε διάφορα στυλ χρησιμοποιώντας αναγνωρίσιμα σχήματα, υλικά και χρώματα.

Εκπαιδευτικά παιχνίδια

Πιστεύουμε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών αφήνοντάς τα να παίξουν και να είναι ο εαυτός τους. Παίζοντας με τα προϊόντα μας, τα παιδιά μπορούν να αναπτυχθούν μέσω της αισθητηριακής εξερεύνησης, της κοινωνικοποίησης, της απομνημόνευσης και της σκέψης.

Υποστηρίζοντας την ανάπτυξη των παιδιών σε όλο τον κόσμο, επενδύουμε στο μέλλον μας.

2 παιδιά παίζουν με τα διαδραστικά συστήματα παιχνιδιού του IKC

Βιωσιμότητα

Έχουμε χαρτογραφήσει το αποτύπωμά μας και εργαζόμαστε για να το μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Και πάντα αναζητούμε τρόπους για να κάνουμε τη μεγαλύτερη διαφορά σε πέντε βασικούς τομείς: κατασκευή, χρήση προϊόντων και πρώτων υλών, εγκαταστάσεις, μεταφορά και ανακύκλωση.

Η επιτυχία της επιχείρησής μας βασίζεται στους ανθρώπους μας. Στόχος μας είναι να είμαστε παράδειγμα ορθών πρακτικών για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την απασχόληση σε όλες τις δραστηριότητές μας.

Ποιότητα

Η διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων μας είναι ο κύριος στόχος της εταιρείας μας. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι η IKC είναι ταυτόσημη με την ασφάλεια και την κορυφαία ποιότητα παγκοσμίως. Αυτό το πετυχαίνουμε με εκπαιδευμένους ανθρώπους, πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας, προμηθευτές και μηχανήματα.

Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από ξύλο υψηλής ποιότητας με πιστοποίηση FSC. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ανθεκτικά και στιβαρά concepts παιχνιδιού με ζεστή και φιλική εμφάνιση.

Με τους ελέγχους και τις δοκιμές ασφάλειας και ποιότητας, το προϊόν μας φθάνει πάντα τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Αυτό αντικατοπτρίζεται στην σταθερή μας 2ετή εγγύηση.

Πιστοποιημένο ξύλο FSC, για τις έννοιες παιχνιδιού μας

Καινοτομία

Καινοτομούμε συνεχώς στον επιχειρηματικό οργανισμό μας βελτιώνοντας τη διαδικασία παραγωγής, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη εκπαιδευτική αξία στα προϊόντα μας και βελτιστοποιώντας συνεχώς την ποιότητα των concept μας. Όλα για να διασφαλίσουμε ότι αυξάνουμε την αξία για εσάς.

Διεθνής παρουσία

Η IKC είναι μια εταιρεία που λειτουργεί παγκοσμίως και επεκτείνει συνεχώς το δίκτυό της.

Με το δικό μας εργοστάσιο στην Κίνα, ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής και προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους πολιτισμούς, δίνουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να παραμείνουν παιδιά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε όλο τον κόσμο.

Εξυπηρέτηση πελατών

Ελέγχουμε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού. Από το σχεδιασμό και την παραγωγή μέχρι την παράδοση και την εγκατάσταση. Σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Με την ομάδα μας από Ολλανδούς και Κινέζους υπαλλήλους, είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι για να ανταποκριθούμε σε αυτές τις απαιτήσεις.

Εδώ, οι μονάδες παιχνιδιού παράγονται στο εργοστάσιό μας στην Κίνα