τραπέζι δραστηριοτήτων

Ένα τραπέζι με χάντρες σε μια επιχείρηση φιλική προς τα παιδιά
Ένα τραπέζι με χάντρες σε μια επιχείρηση φιλική προς τα παιδιά

Ψάχνετε για ένα τραπέζι δραστηριοτήτων για την παιδική σας γωνιά; Καλή επιλογή!

Το τραπέζι δραστηριοτήτων είναι το προϊόν μας με τις περισσότερες πωλήσεις εδώ και χρόνια! Με το τραπέζι δραστηριοτήτων μας είστε σίγουροι ότι τα παιδιά θα διασκεδάσουν! Το τραπέζι δραστηριοτήτων είναι μια τέλεια προσθήκη για το εστιατόριό σας, τον παιδικό σταθμό, το σούπερ-μάρκετ ή την αίθουσα αναμονής ενός νοσοκομείου ή οδοντιάτρου. Το τραπέζι δραστηριοτήτων προκαλεί τα παιδιά να αναπτύξουν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες και το παιχνίδι δημιουργεί επίσης μια χαλαρή ατμόσφαιρα για τα παιδιά. Το τραπέζι είναι εύκολο στη χρήση από όλες τις πλευρές για να μπορούν να παίζουν περισσότερα παιδιά ταυτόχρονα.

Τα πλεονεκτήματα του τραπεζιού δραστηριοτήτων:

  • Προσφέρει διασκέδαση στα παιδιά!
  • Δημιουργεί μια χαλαρή ατμόσφαιρα στην εταιρεία σας για τα παιδιά, τους γονείς και τους άλλους πελάτες σας.
  • Είναι εύκολο στη συντήρηση
  • Κατασκευασμένο μόνο από ξύλο πιστοποιημένο με FSC
  • Φινίρισμα με λάκα ανθεκτική στη φθορά και ανθεκτική στις γρατσουνιές
  • Απαιτεί λίγη συντήρηση
ένα τραπέζι με χάντρες που θα διασκεδάσει τα παιδιά για ώρες

Ένα τραπέζι δραστηριοτήτων για κάθε δωμάτιο!

Προσφέρουμε το τραπέζι δραστηριοτήτων σε διάφορα χρώματα. Θέλετε μια φυσική εμφάνιση για τη γωνιά των παιδιών σας; Στη συνέχεια, γνωρίστε το τραπέζι δραστηριοτήτων μας. Το σχεδιάσαμε έτσι ώστε να μοιάζει με κορμό δέντρου.

Μια πιο μοντέρνα εμφάνιση προσφέρει το νεότερο μας Buxus Table. Αυτό το τραπέζι διατίθεται στα χρώματα κόκκινο, λευκό και με ξύλο. Το τραπέζι δραστηριοτήτων είναι κατασκευασμένο από κόντρα πλακέ σημύδας με πιστοποίηση FSC και έχει φινιριστεί με ένα ανθεκτικό στις γρατσουνιές επιφανειακό στρώμα, που το κάνει να διαρκεί για χρόνια.

Θέλετε το τραπέζι δραστηριοτήτων να ταιριάζει με τον εσωτερικό σας χώρο; Αυτό είναι δυνατό! Επειδή μπορούμε να προσαρμόσουμε τα προϊόντα μας για εσάς. Μπορούμε να προσαρμόσουμε το τραπέζι σε κάθε δωμάτιο ή σε οποιαδήποτε εταιρική ταυτότητα για να ταιριάζει με το εσωτερικό της εταιρείας σας.

Η συλλογή τραπεζιών δραστηριοτήτων μας